Градоначалникот и потпретседател на ВМРО-ДПМНЕ Митко Јанчев го оствари своето гласачко право
30-09-2018 РЕГИОН

 

Потпретседателот на ВМРО-ДПМНЕ и градоначалник на Кавадарци, Митко Јанчев го оствари своето избирачко право на денешниот референдум. 

 

 

На гласачкото место, тој пристигна со својата сопруга и едно од децата.

 

 

По гласањето, се сретна со јапонски новинари.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Додади коментар