Градоначалникот Јанчев на средба со претставници на генерал штабот и НАТО
25-02-2019 РЕГИОН

 

 

 

 

Денес во посета на Општина Кавадарци беа претставници од Цивилната воена одбрана , Генералштабот , Министерството за одбрана и претставници од НАТО силите .

 

Тие беа на средба со Градоначалникот  Митко Јанчев , информираат од кабинетот на градоначалникот.

Додади коментар