д-р Коцев: Сите резултати од брисевите на луѓето во контакт со двајцата заболени се НЕГАТИВНИ
26-03-2020 РЕГИОН

Сите добиени, официјални резултати од референтната лабораторија за вирусологија во Скопје од направените анализи на медицинскиот персонал во кавадаречката болница и луѓето кои биле во контакт со инфицираната докторка и нејзиниот сопруг се негативни. За ова денеска на прес конференција информираше директорот на болницата, д-р Диме Коцев.

 Додади коментар