ЛИ/2017 Борис Давидов со подршка за Бетиане Китев
27-10-2017 РЕГИОН

 

Независниот кандидат за градоначалник Борис Давидов кој учествуваше во трката за градоначалник на Кавадарци денеска на прес конференција се заблагодари до сите граѓани кои во неделата на 15 октомври гласале за него.

Воедно, Давивов ги повика неговите подржувачи во вториот круг да гласаат за Бетиане Китев и да ги подржеле промените кои се случувале во сите општини.

 

Давидов во првиот круг освои 271 глас.Share

Додади коментар