ЛИ/2017 (ВИДЕО) Партијата на обединети пензионери со подршка за кандидатот на СДСМ; Бетиане Китев
05-10-2017 РЕГИОН

 

Кандидатот за градоначалник на Кавадарци од редовите на СДСМ денеска имаше работна средба со лидерот на партијата на обединети пензионери, генералот во пензија Илија Николовски и со пензионери од Кавадарци.

Партијата на обединети пензионери застана целосна подршка зад Китев.

 

 

 Додади коментар