ЛИ/2017 (ВИДЕО) Реакција на Митко Јанчев на официјализираната коалиција СДСМ-Сакалиев
25-10-2017 РЕГИОН

 

Кандидатот за градоначалник на ВМРО-ДПМНЕ за Кавадарци, Митко Јанчев денеска на прес конференција реагираше на официјализираната коалиција помеѓу СДСМ и независниот советник Ристо Сакалиев.

 

Додади коментар