ЛИ/2017 (ВИДЕО) Реакција на Сакалиев на пресот на ВМРО-ДПМНЕ: Никогаш не сум уценувал никого
10-10-2017 РЕГИОН

 

Носителот на независната советничка листа, Ристо Сакалиев на прес конференција ги отфрли како невистинити обвинувањата изнесени на прес конференција од претседателката на ОК на ВМРО-ДПМНЕ, Горица Пеливанова Вилхелм и новистел на советничката листа на ВМРО-ДПМНЕ. Тој тврди дека никоаш не бил во позиција да го уценува градоначалникот бидејќи ВМРО-ДПМНЕ и без неговиот глас во советот имале мнозинство...

 Додади коментар