ЛИ/2017 (ВИДЕО) Јанчев: Гласајте за убаво Кавадарци
13-10-2017 РЕГИОН

 

Кандидатот за градоначалник на ВМРО-ДПМНЕ за Кавадарци, Митко Јанчев денеска во своето завршно обраќање нагласи дека неговата партија и тој воделе позитивна кампања.

 

Ги повика кавадарчани во недела да гласале за убаво Кавадарци.

 

 

 

 

 

 

 

 

Додади коментар