ЛИ/2017 (ВИДЕО) Јанчев на средба со жителите на УЗ „Љубаш“
12-10-2017 РЕГИОН

 

Кандидатот за градоначалник на ВМРО-ДПМНЕ за Кавадарци, Митко Јанчев,  и кандидатите за советници синоќа имаа предизборна средба со жителите на УЗ „Љубаш“...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Додади коментар