ЛИ/2017 (ВИДЕО) Јанчев со честитка по повод 11 октомври
11-10-2017 РЕГИОН

 

Кандидатот за градоначалник на ВМРО-ДПНЕ за Кавадарци, Митко Јанчев денеска на прес конференција упати честита по повод денот на македонското востание 11 октомври...

 Додади коментар