ООУ „Тоде Хаџи Тефов“ го одбележа патрониот празник (ВИДЕО)
14-02-2020 РЕГИОН

Со полагање на цвеќе на спомен бистата и со културно уметничка програма ООУ „Тоде Хаџи Тефов“ денеска го одбележа патрониот празник на училиштето.

 

 

Училиштето ја награди ученичката на генерацијата, која пак искажа благодарност за своите наставници што успеале од неа да изградат зрела личност.

 

 

 

Додади коментар