Општината ќе ги отстранува хаварисаните возила и механизација од јавните површини
06-08-2019 РЕГИОН

Општина Кавадарци ги известува граѓаните дека во периодот од понеделник (12- 17.08.2019) ќе спроведе акција по Закон за јавна чистота.
Се известуваат сите сопственици на нерегистрирани, хаварисани возила и земјоделска механизација кои што се оставени на јавни површини паркинзи и зелени површини, истите во наредните три дена да ги отстранат се со цел да не се соочат со дополнителни трошоци настанати од отстранување од наша страна.Додади коментар