Отфрлена кривичната пријава за кражба на вода против претседателот на ОК на ВМРО-ДПМНЕ Кавадарци
13-12-2019 РЕГИОН

Претседателот на ОК на ВМРО-ДПМНЕ Кавадарци денеска на прес конференција информира дека кривичната пријава поднесена од кавадаречката полиција за кражба на вода е отфрлена. Нагласи дека целта на пријавата била само негова лична дискредитација. Побра извинување од ОО на СДСМ Кавадарци, во спротивно ќе поднесел кривична пријава за навреда на чест и углед.

 Додади коментар