Чулев се сретна и со градоначалникот Јанчев
03-07-2020 РЕГИОН

Денешната посета на Кавадарци, министерот за внатрешни работи Наќе Чулев го посети и кабинетот на Градоначалник  Митко Јанчев.

 

На средбата се разговараше за актуелните теми кои го засегаат граѓанското општество како и за состојбата во која се наоѓа Општина Кавадарци. Министерот се запозна и со реализираните проекти на општината кои се однесуваат на безбедноста на граѓаните - информираат од кабинетот на Јанчев.

 


Додади коментар