(ВИДЕО) Велигденска честитка од градоначалникот на општина Неготино
07-04-2018 РЕГИОН

 

 

По повод големиот христијански празник Велигден честитка до сите граѓани упати градоналалникот на општина Неготино, Тони Делков.

 Додади коментар