(ВИДЕО) ВМРО-ДПМНЕ Неготино обвинува за партиски отпуштања од работа
10-01-2018 РЕГИОН

 

Од општинскиот комитет на ВМРО-ДПМНЕ  Неготино обвинуваат дека 20 лица биле политички отпуштени од работа.

 

Кандидатот за градоначалник на последните избори на ВМРО-ДПМНЕ за Неготино, Златко Пенков, апелираше до локалната и централната власт да престанат отпуштањето на луѓе вработени во образовнит и други институции.

 

Додади коментар