(ВИДЕО) Во функција нова „метларка“ и бунари за технолошка вода
19-09-2019 РЕГИОН

Ново возило, „метларка“ со голем капацитет набави ЈП „Комуналец“. Со ова возило ќе се чистат булеварите и поголемите улици. Во функција се и бунарите за технолошка вода кои ќе се користат за потребите на Комуналец, но и за потребите на земјоделците од Кавадарци.

 

 

Овие новини денеска пред јавноста ги презентираа градоначалникот Митко Јанчев и директорот на Комуналец, Ѓоко Попицов.

 

А.Д

 

Додади коментар