(ВИДЕО) Градоначалникот Јанчев очекува успешна соработка со советот
11-11-2017 РЕГИОН

 

 

Во понеделник ќе се конституира новиот совет на општина Кавадарци. Градоначалникот Митко Јанчев очекува успешна соработка со советниците, како што вели, за доброто на сите граѓани во општината.

 

 

Јанчев одговарајќи на новинарски прашања најави дека во моментов се врши реконструкција на семафорите и дека наскоро ќе биде распишан тендер за нови семафори...

 

Додади коментар