(ВИДЕО) Панов одговори на писмената реакција на СДСМ
16-03-2017 РЕГИОН

Градоначалникот на Кавадарци,  Алескандар Панов и денеска ја продолжи серијата прес конференции на кои информира за реализираните проекти во изиманитот период, а воедно одговори и писмената рекција на СДСМ на неговата претпоследна прес конференција.

А.Д

 

 

 

 

 

 

 

 

 Додади коментар