(ВИДЕО) Хуманитарен концерт на детскиот фестивал „Ластарчиња“
07-12-2017 РЕГИОН

 

Во домот на културата „Иван Мазов Климе“ во Кавадарци синоќа фестивалот на детски песнички „Ластарчиња“ го одржа традиционалниот пред новогодишен хуманитарен концерт.

 

Ова е традиција откако постои фестивалот, а паричните средства секоја година се наменуваат за оние на кои им е најпотребна.

 

 

 

 

 

Додади коментар