(ВИДЕО) Хуманоста на дело: Велигденски ручек за децата со посебни потреби од ДРИМ ТИМ и ресторан Моклиште
10-04-2018 РЕГИОН

 

Празниците се вистински момент за дарување, дружење и покажување на човечката и хумана димензија.

 

Музичката група ДРИМ ТИМ и ресторан Моклиште на децата со посебни потреби од Дневен центар, специјалната паралелка и мал групен дом им овозможија вистинско дружење и велигденски ручек...

 

 

 

 

 

 Додади коментар