(ВИДЕО) Ќе продолжи со работа пазарот во Кавадарци, се забранува издавање на викендици
02-04-2020 РЕГИОН

Почнува со работа градскиот зелен пазар под строго контролирани услови. Се забранува издавање на викендици на граѓани од други градови. Дезинфекцијата на стамбените згради, институции и аеро дезинфекцијата продолжува и во наредниот период. Ова се дел од мерките и препораките на општинскиот кризен штаб за кои денеска на прес конференција информираше градоначалникот на Кавадарци, Митко Јанчев.

 Додади коментар