(ВИДЕО) „Мис Креатив“ од Неготино на хуманитарна изложба ги претстави своите изработки
07-12-2017 РЕГИОН

 

Креативната занаетчиска работилница „Мис креатив“ од Неготинио синоќа на изложба ги презентираше изработките од највредните детски рачиња на кои преовладуваа новогодишни мотиви.

 

Ова е прва изложба од хуманитарен карактер. Собраните парични средства од продажбата на рачните изработки ќе бидат наменети за купување новогодишни пакетчиња за децата од социјално ранливи семејства.

 

 

 

 

 

 

 

Додади коментар