(ФОТО) Започна изградбата на водовод во селото Бохула
10-07-2018 РЕГИОН

                 

 

Во с. Бохула денес започна ископ на водовод во должина од 2200 метри. Работите ги извршува фирмата ЈА-МИ како донација кон Општина Кавадарци - информираат од општинската прес служба.

 

Додади коментар