(ФОТО) Кожуф побеле
12-12-2019 РЕГИОН

 

Значителна снежна покривка од утринава се формира на планината Кожуф. Скијачкиот центар исто така е целосно со снежна покривка.

 

 

 

 

 

 Додади коментар