(ФОТО) Повторно искршени кошовите во спортскиот центар „Јасмин“
08-08-2017 РЕГИОН

Не помина ниту еден месец откако беа заменети со нови, кошовите поставени на спортскиот центар „Јасмин“ се повторно искрешни од хулигани или што би рекле кавадарчани од некои дивјаци кои немаат ништо со цивилизацијата.

 

 

 

 

 

 

 

Додади коментар