ВИДЕО: Д-р Бошко Илиев ќе плива на есенски маратон
03-11-2016 СПОРТ

Нашиот пливач маратонец - специјалист по спортска медицина д-р Бошко Илиев го прифати предизвикот на студеното време и се одлучи за прв пат во својата кариера да плива маратон во есенско - зимски услови.

М.В

 Share

Додади коментар