ВИДЕО: Започна отворената фудбалска школа во Кавадарци
29-08-2016 СПОРТ

Повеке од една деценија Кавадарци непрекинато е домакин на отворените забавни фудбалски школи или Опен Фан Фудбал Скулс.

 

Од денес па се до среда на градскиот стадион во Кавадарци околу 200 дечиња на возраст од 6-12 год ке ја продолжат оваа традиција.

 

Денес во рамките на првиот работен ден  дечињата ги посети и градоначалникот Александар Панов.

 

М.В

 

 

 

 Share

Додади коментар