ВИДЕО: Регистриран нов фудбалски клуб во Кавадарци
29-08-2014 СПОРТ

Градски фудбалски клуб Тиквеш 2014 е новиот фудбалски клуб во Кавадарци, денеска информираше градоначалникот Александар Панов. Нагласи дека клубот е веќе регистриран, костурот на играчите оформен, а веќе следната недела ќе се одржел и првиот состанок. 

Повеќе детали во прилогот.

 

 

 

 

                            Share

Додади коментар