Вчера првата прозивка на ФК „Љубанци“
14-07-2016 СПОРТ

Крај на сите дилеми. Во новата сезона која стартува за неполн месец кавадарчани ќе гледаат второлигашки фудбал, но ќе мора да се навикнат и на новото име на својот градски миленик, барем во наредните шест месеци.

 

ФК „Љубанци“ од Кавадарци е името  под кое нашите фудбалери ќе настапуваат во второто по ранг натпреварување.

 

Вчера на градскиот стадион се одржа и првата прозивка...

(повеќе во видео изданието на вестите)

 

М.ВиденовиќShare

Додади коментар