ГРОМ во недела ќе одржи основачко собрание во Кавадарци

Во недела Граѓанската опција за Македонија-ГРОМ во Кавадарци ќе одржи основачко собрание на кое ќе биде избрано и раководството на општинската организација.

 

Денеска на прес конференција, претседателот на иницијативниот одбор, Панчо Минов на прес конференицја упати покана до членовите и симпатизерите да присуствуваат на основачкото собрание на ГРОМ.Share

Додади коментар