Д-р Бошко Илиев го исплива 45-от маратон во својата кариера
06-09-2016 СПОРТ

Специјалистот по спортска медицина и вљубеник во маратонското пливање, д-р Бошко Илиев го исплива 45-от маратон во својата кариера, овој пат на вештачка акомулација во Пловдив, соседна Бугарија. М.В

 

 

 Share

Додади коментар