Кавадарци домаќин на државниот натпревар за детски и младински хорови
19-05-2017 КУЛТУРА

Денеска, утре и задутре Кавадарци е домаќин на државниот натпревар на детски и младински хорови и ВИС.

 

Натпреварувањето денеска започна со настапот на 15 хорови финалисти од основните училишта во Македонија. 

 

M.В

 Share

Додади коментар