Промоција на книгата „Превенција и репресија за казнените дела против јавниот ред и мир“ од д-р Марјан Кицев
26-05-2017 РЕГИОН

 

Книгата „Превенција и репресија за казнените дела против јавниот ред и мир“ на Марјан Кицев денеска беше промовирана во Кавадарци.

 

Обраќајќи се кон присутните во галеријата на Домот на културата „Иван Мазов -Климе“, авторот нагласи дека јавниот ред и мир е синоним за мир, сигурност и спокојство на заедницата.

повеќе во видео прилогот:

 Share

Додади коментар