Утре прекини на водата за пиење во општина Росоман
12-07-2016 РЕГИОН

Јавното комунално претпријатие од Росоман ги информира жителите од Росоман, Рибарци и Манастирец дека заради дефект на линијата од Кавадарци е намаелен дотокот на вода за пиење. 

 

Поради тоа утре, 13 јули и задутре можни се краткотрајни прекини во водоснабдувањето во наведените населени места.Share

Додади коментар