ФОТО: Пожар во викендица во близина на село Ресава

Две противпожарни возила и четворица пожарникари во моментов интервенираат на гасење пожар во викендица на патот кон  селото Ресава.

 

Од ТПЕ Кавадарци информираа дека веднаш по пријавувањето на пожарот нивни екипи заминале на интервенција.

 Share

Додади коментар