ФОТО: Хортикултурно уредување на паркот пред ООУ „Васил Главинов“ во Велес
03-06-2014 РЕГИОН

ЈКП „Дервен” денес започна со активности за садење на листопадни и зимзелени дрвја во новоизградениот парк пред училиштето Васил Главинов.

 

Просторот е допоплнително уреден со урбана опрема, летниковци и други интересни делови. Овој парк многу наскоро ќе претставува уште едно пријатно место за одмор и рекреација на сите граѓани.

 

 

 

 

 

 

 

 Share

Додади коментар