Јанчев: Нов правилник за исплата на плати во Комуналец
29-04-2021 РЕГИОН

На последната седница на советот на општина Кавадарци беше усвоен нов правилник за плати и други надоместоци на плата на вработените во ЈП Комуналец, со кој се зголемува бодот за исплата на плати и други надоместоци на плата и тоа на даватели на јавни услуги и помошно технички персонал.

 

Оваа одлука ја образложи пред советниците градоначалникот Митко Јанчев. 

 

 

 

 Share

Додади коментар