Јанчев се сретна со кошаркарките на „Трокал“
21-03-2018 СПОРТ

 

 

Честитки за освоеното прво место на турнирот за девојчиња до 14 години им упати градоначалникот на Кавадарци, Митко Јанчев на кошаркарките на клубот Трокал.

 

Тој денеска се сретна со нив и нивниот тренер и им посака многу успех и во следните натпреварувања.

 

 

На овој турнир младите кошаркарки од Кавадарци покажаа зрелост, самоувереност и стабилност во играта, а сето тоа ги направи победници на турнирот организиран од МКФ.

 

А.ДShare

Додади коментар