Јанчев ја купи првата сезонска карта за натпреварите на ГФК „Тиквеш“
13-08-2019 СПОРТ

Првата сезонска карта за натпреварите на ФК ТИКВЕШ ја купи Градоначалникот Митко Јанчев, информираа од службата за односи со јавност на неговиот фејсбук профилот.

 

 

„Сите заедно , преку купување на сезонски карти, да му помогнеме на нашиот клуб а во исто време и да уживаме во следењето на фудбалските натпревари“ - апелира Јанчев.Share

Додади коментар