ЈП „Паркиралишта Струмица“ до Панов: „Испратете соработници да поднаучат за паркирање“
08-07-2016 РЕГИОН

Во општина Струмица има имплементирано зонско паркирање речиси две години. ЈП „Паркиралишта Струмица“ работиво добра финансискакондиција“реагираа  денеска од оваа струмичко претпријатие до градоначалникот на Кавадарци, Александар Панов, откако беше споменато во вчерашната прес конференција на градоначалникот.

 Share

Додади коментар