(ВИДЕО) Во сабота Неготино домаќин на литературна манифестација
07-03-2018 КУЛТУРА

 

Во сабота на 10 - ти март Неготино ќе биде домаќин на литературната манифестација во организација на Милица Паулус, писател, поет, литературен критичар, литературен агент, промотор, организатор и спонзор на голем број културни манифестации низ Македонија.

 

М.М

 Share

Додади коментар