(ВИДЕО) Заврши реконструкцијата на градскиот парк во Кавадарци - поставен и видео надзор за поголема безбедност на граѓаните
08-12-2020 РЕГИОН

Нови дрвни и цветни видови, нова патека, систем за наводнување и осветлување и целосен видео надзор. Сето ова е дел од реконструкцијата на градскиот парк во Кавадарци која се реализираше во изминатите пет месеци. Општина Кавадарци инвестира 6,5 милиони денари пари од буџетот, а беа вклучени и донации од две компании во вредност од 500 илјади денари.

 

А.Д

 Share

Додади коментар