(ВИДЕО) Изложба на дела од ликовната колонија одржана во манастирот Свети Ѓорѓи -Радовиш
07-12-2017 КУЛТУРА

 

 

Синоќа во галеријата на домот на културата „Иван Мазов Климе“ во Кавадарци беше отворена изложба на дела создадени на втората меѓународна ликовна колонија Св Ѓорѓи која се одржа во Радовиш.

 

За самата изложба, како и за колонијата погледнете го разговорот со Душан Коцев, претседател на друштвото на ликовни уметници од Радовиш, организатор на изложбата.

 

 

 

 

 Share

Додади коментар