(ВИДЕО) Изложба на Пане Хаџи-Василев
15-06-2017 КУЛТУРА

 

Синоќа во Галеријата при Домот на културата „Иван МАзов Климе“ Кавадарци беше отворена втората самостојна изложба на младиот ликовен талент Пане Хаџи Василев.  Тој годинава беше матурант во СОУ „Ќиро Спанџов Брко“, а оваа втора негова изложба носеше наслов „Бесценети креации“.

 

М.В

 Share

Додади коментар