(ВИДЕО) Изложба на стрелачки клуб Кавадарци
19-10-2018 СПОРТ

 

Кавадаречките стрелци преку изложба ја раскажаа својата историја, но и ги најавија сопствените перспективи.

 

 

М.В

 Share

Додади коментар