(ВИДЕО) Изложба на фотографии „Театарот во Кавадарци“
30-01-2018 КУЛТУРА

 

Низ стотина фотографии изложени во Музеј Галерија Кавадарци денеска беше раскажана приказната за постоењето и работата на кавадаречкиот театар.

М.М

 Share

Додади коментар