(ВИДЕО) Осмомартовска работилница во библиотека „Феткин“
12-03-2018 КУЛТУРА

 

 

Во градската библиотека „Феткин“ во саботата се одржа креативна осмо мартовска работилница. Целта е велат од таму, да се потенцира значењето на празникот.

 Share

Додади коментар