(ВИДЕО) Панов: Нема потреба од референдум во Кавадарци
25-04-2017 РЕГИОН

Градоначалникот Александар Панов денеска одговарајќи на новинарско прашање дали Кавадарци ќе го следи примерот на Гевгелија околу изградбата на рудници на Кожув одговори дека засега не е потребен референдум, бидејќи општината не дозволува никакви активности околу изворите Лукар.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Share

Додади коментар