(ВИДЕО) Панов: Ќе се врши проценка на штетите од измрзнувањето
25-04-2017 РЕГИОН

Градоначалникот на општина Кавадарци, Алескандар Панов денеска најви дека во наредните денови мешовити комисии ќе вршат проценка на штетите од ниските температури, по што владата ќе донела одлука за висината на надоместокот за обесштетување.

 

 Share

Додади коментар